I vårt langstrakte land er det store variasjoner på denne tiden. Noen steder er det vårstemning, andre steder klorer vinteren seg fast. Moseplassen inviterer hagebloggere til å dele sine sommerdrømmer og få vinteren på avstand.

Sommerdag.

Jeg gleder meg til å rusle rundt i hagen og kjenne solen varme og se sollyset som får blomstene til å gløde. Jeg gleder meg til å se igjen kjente og kjære planter og se frø bli til blomster. Jeg gleder meg til å kjenne duften av blomster og nyslått gress, og jeg gleder meg til å høre summende humler og se sommerfugler flagre fra blomst til blomst. Det er ikke lenge igjen nå.

Velkommen er dere.

Trykk på bildet for å se alle bildene!

Klematis i sol.

Klatrende roser i solskinn.

Pion i kveldssol

Fuchsia New Millenium

Svaiende Cosmos hører sommeren til.

Valmuer i solskinn.

En duft av sommer.

Sommerfugl i sommerland.