Deilige vafler

25. mars er det vaffeldagen, og hvem liker vel ikke vafler? Sett frem rømme, syltetøy, smør, brunost og sukker – da har du noe for enhver smak.

Du trenger

  • 100 g smeltet smør
  • 4 dl hvetemel
  • 5 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kardemomme
  • 5 egg
  • 4 dl melk

Slik gjør du

Smelt smøret. I mellomtiden blander du sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle.

Rør så inn litt og litt av melken før du rører inn egg og smeltet smør.

La gjerne røren svelle litt, om røren blir for tykk kan du justere røren med litt melk.

Stek vaflene og server med syltetøy og rømme, smør og brunost eller sukker.

Har du dårlig tid, eller bare foretrekker posevafler er det selvfølgelig ingenting i veien for å bruke ferdigposene fra butikken. De er gode de og!

Informasjon om Coronavirus

Les Heimstaden Norge sine generelle forholdsregler og oppdateringer.

Klikk her