Dette er Oslos beste kafeer

Trenger du tips til hvor du kan dra på kafé? Her er noen av Oslos beste.

Liebling

Øverst på Grünerløkka finner du Liebling. Dette er en av Løkkas herligste nabolagskafeer med koselig atmosfære, hyggelig betjening og ikke minst god mat og drikke. Prøv acaí bowl eller en av deres deilige blingser med røbetehummus, chevre eller avokado. De har også et variert utvalg av mimosas.
Adresse: Øvrefoss 4

Oslo Raw

Denne hel-veganske, rå og økologiske kafékjeden er et deilig alternativ til alle kafeer som baserer seg på bakverk. Raw food har vært i trendbildet lenge og nå finner du Oslo Raw på to adresser i hovedstaden, den originale på Adamstuen og den andre på Frogner. Prøv vaflene, avokadotoasten og en av deres deilige rawkaker. Drikkemenyen er det heller ingenting å si på, prøv alt.
Adresse: Ullevålsveien 82b og Skovveien 6

Pipa

Kafé og vinbar i ett, det er vel oppskriften på suksess. Pipa er søsterkafeen til Liebling og her får du i likhet med kafeen på Løkka frokost og lunsj, i tillegg er det brunsjkonsept i helgene og vinsmaking – så her er det bare å samle vennegjengen.
Adresse: Bøkkerveien 11

KUMI Oslo

Kumi er et plantebasert spisested og kafé som serverer frokost, brunch og lunsj hele dagen. Maten er vegetar og vegansk, og råvarene er økologiske og lokalproduserte. Prøv smoothie bowlen og de forskjellige variantene av toast.
Adresse: Schweigaards gate 56a

Rause Retter Spiseri

Rause Retter Spiseri på Campus G12 er verdt et besøk. Her får du lunsj fra klokken 11 og fra klokken 14 kan du bestille middagsretter, de har også gluten- og melkefrie alternativer. På Rause Retter arrangeres det ulike temakvelder, som blant annet quiz – perfekt for vennegjengen.

Adresse: Gjerdrums vei 12

Grønn

Denne grønne perlen finner du på Lilleaker og serverer kaffe, deilige kaker – gulrotkaken er så god, i tillegg til lekre fargerike lunsjretter. De har også et fantastisk utvalg av blomster.
Adresse: Lilleakerveien 31

Heimatt Løkka

Dette er den ultimate kafeen å ta frokosten på. Er du ute etter hjemmekoselig stemning ute tar du turen til Heimatt – det er litt som å sitte hjemme, bare at du er på kafé. Her ender du fort opp med å sitte i flere timer med vennegjengen i helgene. Rettene er enkle og gode.
Adresse: Jens Bjelkes gate 9a

Eckers Café

Hos Eckers Café får du servert knasende sandwicher og toaster av nygrillet surdeigsbrød, salater og burritos, ferskpresset juice og smoothies. De har også flere vegetar- og veganalternativer på menyen. Prøv hummus sandwichen med hjemmelaget hummus sammen med Skipper’n smoothie eller Mean Green juicen.
Adresse: Eckersbergs gate 41

My Ugly Baby

For deg som elsker søtsaker og god kaffe bør turen gå til My Ugly Baby på Youngstorget, de serverer saftige doughnuts og ferskbrygget kaffe. Hva med bringebær og pistasj, karamell og popcorn eller lakris? Her er det mye godt å velge i.
Adresse: Youngs gate 9

Sentralen Kafé

Vil du ha frokost midt i sentrum er Sentralen Kafé stedet å gå til, de har også et godt utvalg til lunsj. Ta deg en bolle eller ferskt surdeigs-handwich levert av Handwerk, i tillegg får du dagens suppe, sesongens salat, wraps og diverse søte alternativer. Her er det god plass, men det fylles ofte raskt opp.
Adresse: Akersgata 2

Bli med på vår julekalender!

Vinn fine premier hver dag.

Delta her