Velkommen til Gardermoen Apartments

Gardermoen Apartments tilbyr møblerte leiligheter pusset opp i 2016 som kan leies på korttids- og langtidsleie. Leilighetene er et godt alternativ for firmaer, pendlere og ansatte i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen.

Gårdene ble totalrenovert i 2015 og 2016, og holder en høy standard. Eiendommen ligger landlig til, med store grøntarealer og fellesområder.
Herfra er det umiddelbar tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen med bare noen minutters kjøretid til terminalen. Parkering rett utenfor gården. Ellers 2-minutters gange til busstasjon som tar deg til Oslo Lufthavn på 7 minutter.

Våre leiligheter

Gardermoen Apartments består av 9 nyrenoverte (2016) gårder med 192 fullt møblerte hybler, 1- og 2-roms leiligheter. Samtlige av våre leiligheter på Gardermoen er nyoppusset. Leilighetene oppleves imøtekommende med moderne møbler, flatskjerm-TV, trådløst internett og gode senger med sengetøy.

Bedriftsavtale

Har din bedrift behov for leiligheter på Gardermoen? Kontakt oss for en rammeavtale og skreddersydde rutiner. Senk administrasjonskostnadene og la deres ansatte slappe av i moderne leiligheter etter en lang dag på jobben. Gardermoen Apartments er ideelt for firmaer, ansatte og pendlere i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen.

Trykk her for å se utvalget vårt på Gardermoen