Karriere


Medarbeiderne er nøkkelen til vår fremgang

Ønsker du å jobbe i et av Skandinavias ledende utleieselskaper og skape din egen karriere med trivsel og utvikling i fokus?


En karriere med deg i fokus

Deler du vår lidenskap for kunder og eiendommer? Vår visjon er å forenkle og berike livet gjennom omtenksomme bomiljøer. Ved å skape en god arbeidsplass der medarbeiderne trives og får lov til å utvikle sine ferdigheter, kommer engasjement og resultater som en naturlig del av investeringen.

Vår kultur

Vårt viktigste mål er at de ansatte trives. Fargen orange står for sunnhet, pålitelighet og optimisme, men signaliserer også fleksibilitet, lydhørhet og kreativitet. Disse egenskapene og verdiene beskriver også vår væremåte.

En orange innstilling er en naturlig del av vår organisasjonskultur.

Vi bryr oss om hverandre, våre leietakere og samfunnet – i den rekkefølgen. Ved å sette kollegaer først, og ved å skape en kultur der alle trives og føler seg verdsatt, kommer engasjement og kvalitet for våre kunder og samfunnet naturlig.

Arbeidsmiljøet og bedriftskulturen er uformell, direkte og effektiv. Samtidig er den detaljrik, profesjonell og veldokumentert. Vi er opptatte av skaperkraft, kvalitet, vekt og personlig utvikling.

Mangfold gjør oss sterkere

Vi mener at ulike erfaringer og bakgrunner gjør oss bedre, da kan vi lære av hverandre og utfordre hverandre, hver dag. Derfor er vi stolte over å ha en organisasjon med mangfold der alle respekteres og får bidra. For oss handler dette om mer enn bare kjønn, alder, bakgrunn og etnisitet. Det handler om inkludering av ulike kulturer, erfaringer, faglig kompetanse og personligheter. Vi ser på mangfold som en styrke og en forutsetning for vår stadige utvikling og fremgang.

Dette sier våre medarbeidere

Siden 2018 har vi konsekvent målt hva våre medarbeidere synes om å jobbe hos oss — hva våre styrker er, og hva vi kan bli bedre på. Vi måler ni ulike kategorier; blant annet lederskap, engasjement og deltakelse. Målingene kan deles inn i temperatur og eNPS.

Temperaturen er det samlede resultatet av våre ni kategorier. Her ligger vi på 7,9 av 10, og ser vi blant annet at vi kan bli enda bedre på personlig utviklingen gjennom kursing, mentoring og kompetanseutvikling mellom kollegaer.

 eNPS (Employee Net Promoter Score) er resultatet av hvor sannsynlig det er at våre medarbeidere vil anbefale Heimstaden som arbeidsgiver til sine venner og bekjente. Her kan resultatet havne mellom -100 (ingen vil anbefale) til +100 (alle vil anbefale). Samlet for alle land ligger vi på +27 sammenliknet med Index som ligger på 12.


Vil du jobbe hos oss?

Hos oss jobber det eiendomsmeglere, tallknusere, markedsførere, økonomer, idémakere og problemløsere.

Internship i Heimstaden

Vi er alltid på jakt etter dyktige personer til Heimstaden, et av Nordens ledende utleieselskaper. Er du opptatt av kundeservice og eiendom? Hos oss får du praksis på en arbeidsplass som byr på utvikling og utfordringer, samt et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø.