Møblerte leiligheter

Ønsker du å leie en bolig som føles mer som hjemme? Da bør du sjekke ut møblerte leiligheter.

Ditt andre hjem

Vi tilbyr møblerte leiligheter til deg som trenger et midlertidig hjem, reiser mye eller lite – i forbindelse med jobb eller fritid. Vi er opptatt av at du skal trives fra første stund og føle seg som hjemme. Hvis du har noen spesielle ønsker om servicetilbud i nærheten, finner vi den leiligheten som passer best for deg. Vi er godt kjent med områdene, bydelene og byens tilbud.

Om du kun trenger leilighet for en kort periode tilbyr vi korttidsleie fra 3 måneder. Se mer informasjon under Leietid og vilkår lenger ned.

Har du et budsjett?

Ta kontakt med oss, så finner vi en leilighet som passer ditt budsjett.
Prisinformasjon finner du i leilighetenes annonser.

Har bedriften din behov for leiligheter flere ganger i året? Vi tilbyr også rammeavtale for bedriftsboliger.

Vi har flere leiligheter enn annonsert – ta kontakt så vi kan finne en leilighet som passer dine behov.

Se noen av våre møblerte leiligheter her

Stue interiør

Leietid og vilkår

Hvor lenge kan jeg leie?

Vi kan tilby to ulike pakker, langtidsleie eller korttidsleie. Vanlig leiekontrakt gjelder for 3 år, med 12 måneders bindingstid. Har du behov for korttidsleie kan du velge fleksibel leieperiode fra 3 måneder uten bindingstid. Det er også mulig å forlenge leietiden om du trenger det.

Hva er inkludert?

For langtidsleie er alle møblerte leiligheter inkludert kabel TV og internett 50/50 Mbps. Velger du fleksibel leieperiode uten bindingstid (min.3 måneder) er også strøm inkludert i leieprisen.

Våre leiligheter

Våre møblerte leiligheter har alt nødvendig utstyr, og interiøret er nøye utvalgt med tanke på din trivsel. For best mulig komfort, er alle senger levert av JENSEN®. Leilighetene har også tv og gratis Wi-Fi, og flere har stuer og separate soverom. Skal du for eksempel ha et forretningsmøte trenger du ikke reservere et møterom – du kan ha møtet i stuen din. Alle leiligheter gir mulighet for klesvask, enten i egen vaskemaskin eller i et fellesvaskeri.

Noe annet du lurer på? Det er bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Beliggenhet

Leilighetene våre er håndplukket for sin sentrale beliggenhet, enten du skal jobbe eller sjekke ut bylivet. Uavhengig om du velger å bo i Oslo, Asker eller på Gardermoen, har du umiddelbar nærhet til kollektivtransport. Det er et godt utvalg av restauranter, treningsmuligheter og andre fritidstilbud i nær tilknytning til alle våre møblerte leiligheter.

   Møblert 1 roms

ferdig møblert leilighet

pendlerbolig

jensen sengpendler boligleilighet med hems og balkong

Fordelene ved å leie av oss

Hva får du når du leier av Heimstaden?

Les mer her