Næring

Næringslokalene våre ligger for det meste i første etasje i bygårder spredt rundt om i Oslo, og egner seg derfor godt som matbutikker, restauranter, treningssentre, servicefasiliteter og andre virksomheter. Her følger det en naturlig kundemasse fra beboere og besøkende i området. Et godt eksempel på dette er Rema1000 og Colonel Mustard i Kiellandskvartalet midt på Aleksander Kiellands plass.

Næringslokaler med gode leietakere bidrar til økt trivsel for beboerne våre og andre i nærheten, derfor ønsker vi å forvalte disse på best mulig måte. Vi er opptatt av miljø og markedets utvikling, og ønsker leietakere med langsiktig perspektiv.

Vi har et stort team med dedikerte og serviceinnstilte mennesker som vil sørge for at lokaler og fellesarealer er rene, sikre og ryddige til enhver tid.

Kontorer

Hvis du ser etter nye kontorer, har vi lokaler med sentral beliggenhet som passer de fleste behov. Ønsker du å holde til midt i byen, har vi for eksempel kontorer på St. Olavs plass. Alle våre ledige lokaler ligger på finn.no.

Tim Tinius Ramsey

Eiendomsforvalter næring

Ledige lokaler

Næring

ST. HANSHAUGEN – Lager i forskjellige størrelser leies ut til private og bedrifter

Næring

Nye næringslokaler på Alexander Kiellands Plass. God eksponering. To separate seksjoner.

Informasjon om Coronavirus

Les Heimstaden Norge sine generelle forholdsregler og oppdateringer.

Klikk her