Nytt restaurantlokale ved mathallen – ledig Q2 2019

Adresse: Møllerveien 4, 0182 OsloType lokale: Serveringslokale/Kantine
Areal: 260 m²

Beskrivelse

Vi er på jakt etter en seriøs leietaker til et nytt restaurantlokale med Ca. 100 sitteplasser. Lokalet er godt eksponert med store vindusflater og er et naturlig stoppested for sultne fotgjengere, både på dagtid og kveldstid.Lokalet er per dags dato under bygging, det haster med å få inn en leiteaker for å sikre optimal tilpasning.

Adkomst

Området tilbyr gode kollektivmuligheter, som blant annet buss nr. 34 og 54 rett utenfor døren, samt kort gangavstand til bla. Schous plass med trikkelinjene

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet sentralt på Fredensborg – midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Få minutters gange til servicetilbud som dagligvare, kafeer, restauranter, apotek, treningssentre, skoler, barnehager, Westerdals, Arkitektur og designhøgskolen i Oslo samt spennende shoppingmuligheter.Like i nærheten finner du det nyetablerte Vulkan-området med blant annet Mathallen, jazzklubben Blå, BAR Vulkan, Klosteret og Hitchhiker.Nærhet til Akerselva, med stier som går helt opp til Kjelsås. I tillegg finnes det en rekke grøntområder innen gangavstand, som Kuba-parken, Grünerhagen, St.Hanshaugen, Olaf Ryes Plass og Sofienbergparken.