Om oss

Vi leier ut leiligheter i Oslo, Bærum, Asker og Gardermoen. Hos oss står leietaker og kundeopplevelse i fokus, og vi jobber til enhver tid for å forbedre dette – i alle ledd. Heimstaden er et av Nord-Europas ledende eiendomsselskaper. Vi eier, utvikler og forvalter eiendommer i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Nederland og arbeider for å tilby våre kunder et godt, trivelig og trygt hjem.

I Norge er vi landets største private boligeiendomsselskap med over 4 000 leiligheter for utleie. Leilighetene ligger attraktivt til med sentrale beliggenheter i Oslo, Nesodden, Gardermoen, Bærum og Asker.Vi skal være det foretrukne utleieselskap i Norge ved å gi den beste leieopplevelsen gjennom hele leieforholdet.

Våre serviceorienterte medarbeidere har leietaker som sin viktigste prioritet og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde. Vi er tilstede daglig på eiendommene med våre vaktmestere, servicemedarbeidere og renholdere som kan hjelpe til med eventuelle behov for utbedringer. Ryddige uteområder, godt renhold i fellesområder, trygge eiendommer og ryddige kontraktsforhold kjennetegner oss.

Heimstaden er en del av investeringsselskapet Fredensborg AS, som satser tungt på boligbygging med flere tusen boliger under utvikling, og destinasjons- og fritidsboligutvikling på Geilo, Turufjell og i Kragerø. Du kan lese mer om oss på fredensborg.no.


Vår visjon er å forenkle og berike livet gjennom omtenksomme bomiljøer

Nytenkende

Vi er fleksible, åpne, endringsdyktige og innovative. Vi oppmuntrer til mangfold og systemkritikk, og leter stadig etter nye måter å fremme tilvekst og produktivitet.

Autentiske

Vi er ærlige, troverdige og transparente. Vi tar ansvar for våre handlinger og arbeid for å skape varig verdi for alle våre interessenter, gjennom løsninger som bidrar til et langsiktig bærekraftig samfunn og miljø.

Omtenksom

Vi bryr oss om og respekterer medarbeidere, partnere og kunder, og tar vare på våre eiendommer med godt bomiljø og holdbarhet.

Artikler

Fordeler ved å leie av Heimstaden

Vi i Heimstaden jobber alltid for fornøyde leietakere og ønsker å tilby gode fordeler for de som leier av oss. Det er viktig for oss at du som kunde får en god leie opplevelse, som også innebærer gode tilbud hos eksterne leverandører som kan bidra til et enklere og rimeligere hverdag. På denne siden finner […]

Karriere

Vi bryr oss om hverandre, våre leietakere og samfunnet – i den rekkefølgen. Ved å sette kollegaer først, og ved å skape en kultur der alle trives og føler seg verdsatt, kommer engasjement og kvalitet for våre kunder og samfunnet naturlig. Arbeidsmiljøet og bedriftskulturen er uformell, direkte og hurtig. Samtidig er den detaljrik, profesjonell og […]

Våre ansatte

Hos oss jobber det ingeniører, tallknusere, markedsførere, eiendomsmeglere, økonomer, idémakere og problemløsere.