Om oss

Vi leier ut leiligheter i Oslo, Bærum, Asker og Gardermoen. Hos oss står leietaker og leietakeropplevelse i fokus, og vi jobber til enhver tid for å forbedre dette – i alle ledd. Heimstaden er et av Nord-Europas ledende eiendomsselskaper. Vi eier, utvikler og forvalter eiendommer i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Nederland og arbeider for å tilby våre kunder et godt, trivelig og trygt hjem.

I Norge er vi landets største private boligeiendomsselskap med over 4 000 leiligheter for utleie. Leilighetene ligger attraktivt til med sentrale beliggenheter i Oslo, Nesodden, Gardermoen, Bærum og Asker.

Vi skal være det foretrukne utleieselskap i Norge ved å gi den beste leieopplevelsen gjennom hele leieforholdet. Våre serviceorienterte medarbeidere har leietaker som sin viktigste prioritet og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde. Vi er tilstede daglig på eiendommene med våre vaktmestere, servicemedarbeidere og renholdere som kan hjelpe til med eventuelle behov for utbedringer. Ryddige uteområder, godt renhold i fellesområder, trygge eiendommer og ryddige kontraktsforhold kjennetegner oss.

For alle spørsmål om leieforholdet kan dere fylle ut kontaktskjema under «Kundeservice», sende en epost til kundeservice@heimstaden.no eller ringe 23 29 20 00, og vil sørge for hurtig behandling av din henvendelse. For generelle spørsmål rundt leieforholdet anbefaler vi at du først ser på «Ofte stilte spørsmål» under «Kundeservice».

Heimstaden er en del av investeringsselskapet Fredensborg AS, som satser tungt på boligbygging med flere tusen boliger under utvikling, og destinasjons- og fritidsboligutvikling på Geilo, Flå og i Kragerø. Du kan lese mer om oss på fredensborg.no.

 

Vår forretningsidé er å erverve, foredle, utvikle og forvalte boligeiendommer i Nord-Europa

Vår visjon er å forenkle og berike livet ved å tilby boliger med omtanke

Nytenkende

Vi er fleksible, åpne, endringsdyktige og innovative. Vi oppmuntrer til mangfold og systemkritikk, og leter stadig etter nye måter å fremme tilvekst og produktivitet.

Forretningsmessig

Vi tar ansvar for våre handlinger og arbeider langsiktig for eiendomsporteføljen og selskapets beste. Vi dyrker langsiktige relasjoner med omverdenen og skaper verdi for våre interessenter.

Omtenksom

Vi bryr oss om og respekterer medarbeidere, partnere og kunder, og tar vare på våre eiendommer med godt bomiljø og holdbarhet.

Artikler

Karriere

Vi bryr oss om hverandre, våre leietakere og samfunnet – i den rekkefølgen. Ved å sette kollegaer først, og ved å skape en kultur der alle trives og føler seg verdsatt, kommer engasjement og kvalitet for våre kunder og samfunnet naturlig. Arbeidsmiljøet og bedriftskulturen er uformell, direkte og hurtig. Samtidig er den detaljrik, profesjonell og […]

Hvorfor leie av oss?

Vi tilbyr ikke bare et hjem, men også et hyggelig bomiljø. Vi forsøker vi å ta hensyn til helheten når vi skal leie ut og ser for eksempel på nye leietakeres alder og livssituasjon, slik at det miljømessig blir en god miks i alle bygårdene. Vi ønsker at alle leietakerne våre skal oppleve at det […]

Våre ansatte

Hos oss jobber det ingeniører, tallknusere, markedsførere, eiendomsmeglere, økonomer, idémakere og problemløsere.