GRÜNERLØKKA – Romslig og moderne 3-roms – toppetasje – ledig 1 juni

Referanse : L-Dæ40/2503

17 .500 kr per måned
Leie per måned:
17 .500 kr per måned,-
Boligtype:
Umøblert
Depositum:
3 Måneder, eller Leiegaranti
Antall soverom:
2
Etasje:
5
Areal:
57 m2
Leie fra:
01.06.2019

Fasiliteter

  • Bredbånd
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Barnevennlig
  • Fellesvaskeri
  • Hage
  • Vaktmester/vekter
  • Parkering
  • Rolig
  • Utsikt

Velkommen til denne moderne 3-roms leiligheten på Grünerløkka, med en god planløsning og beliggenhet. Her befinner man seg “midt i hjertet” av Grünerløkka med alle servicetilbud og flotte rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Eiendommens rom:
Indre rom:
Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, to store soverom og bad

Ytre rom:
Tilgang til fellesvaskeri

Standard:
Kjøkken: Moderne kjøkken med god lagringsplass. Integrerte hvitevarer.
Bad: Flislagt bad, varmekabler, opplegg for vaskemaskin
Gulv: Fliser i gang, parkett

Inventar:
Boligen leies ut delvis møblert
Kjøkkenhvitevarer medfølger

Fasiliteter:
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv og bredbånd.

Kostnader ved leie av bolig
I tillegg til husleie betales a konto kr 900 pr måned for leilighetens andel av utgifter til fyring/oppvarming og varmt vann. A konto-betalingene avregnes en gang i året og ved leieforholdets opphør. Utgiftene fordeles forholdsmessig mellom leilighetene etter areal.
Leietager tegner eget strømabonnement og egen innboforsikring.

Eiendommen:
Gården som er bygget i 1937 (armert betong med teglfasade) består av 29 2-roms og 44 3-roms leiligheter fordelt på 5 etasjer. Den danner en trekant sammen med de to andre gatene (Christies gate og Sannergata) som sammen utgjør Sannerterrassen. Det er et stort gårdsrom/bakgård med grøntområder og beplanting i midten. Der finnes det også et stort felles vaskeri. Inngang til leilighetene fra Dælenenggata. Kvartalet disponerer 9 parkeringsplasser.

Beliggenhet:
Beliggenhet på øvre del av Grünerløkka. Grünerløkka byr på et yrende liv og man har alt man kan ønske seg i umiddelbar nærhet. Enten det er butikker, restauranter og serveringssteder, nye Ringnes Park med kino eller praktiske steder som postkontor og vinmonopol, klesbutikker ol.

Flere treningssentre i umiddelbar nærhet – blant annet Elixia på Ringnes Park, SATS Schous Plass, SATS Ila samt Fitness 24/7.

Lilleborg Skole, Grünerløkka skole, Sagene skole og Foss VGS ligger i området, samt Westerdals og Kunsthøgskolen i Oslo.

Turmuligheter langs Akerselva, samt flere parker og friarealer som Birkelunden med søndagsmarkeder, Torshovdalen, Olaf Ryes Plass, Sofienbergparken, Kuba-parken osv.

Adkomst
Godt tilbud av offentlig transport med både busser som nr. 21, 28, 30 og 33 og trikkelinjene 11,12 og 13 rett i nærheten. Grünerløkka ligger ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Parkering
Det er mulighet for leie av biloppstillingsplass. Kontakt Park Nordic for nærmere informasjon om pris og vilkår. For øvrig gateparkering iht. områdets bestemmelser.

Se film av området her: https://www.youtube.com/watch?v=iOXiE6Hnzfs

Kart

Tilhører eiendom

Dælenenggata 40, 0567 OSLO

Gården ligger i et rolig boligområde øverst på Grünerløkka. Få minutters gange unna ligger parken Birkelunden og kjernen av Grünerløkka…

Les mer
EiendomGrünerløkka - SofienbergOslo