FREDENSBORG – Pen 3-roms i hyggelig område – ledig 12 april

 • Objekt332Bilde2
 • Objekt332Bilde3
 • Objekt332Bilde4
 • Objekt332Bilde5
 • Objekt332Bilde6
 • Objekt332Bilde7
 • Objekt332Bilde8
 • Objekt332Bilde9
 • Objekt332Bilde10

Referanse : L-Fr13/401

17 .600 kr per måned
Leie per måned:
17 .600 kr per måned,-
Boligtype:
Umøblert
Depositum:
3 Måneder, eller Leiegaranti
Antall soverom:
2
Etasje:
4
Areal:
51 m2
Leie fra:
12.04.2019

Fasiliteter

 • Hage
 • Parkering

Lekker 3-roms leilighet beliggende i et sentralt og hyggelig boligområde. Boligen holder en gjennomgående god standard. Leiligheten har en smart planløsning med stue, separat kjøkken, 2 soverom og balkong.

Eiendommens rom:
Indre rom:
Entré, stue, separat kjøkken, bad og 2 soverom

Ytre rom:
Tilgang til fellesvaskeri

Standard:
Vinduer: Isolerglass
Kjøkken: Moderne med god lagringsplass.
Gulv: Parkett
Bad: Flislagt bad

Inventar:
Boligen leies ut delvis møblert
Kjøkkenhvitevarer medfølger

Fasiliteter:
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv og bredbånd.

Kostnader ved leie av bolig
I tillegg til husleie betales a konto kr 300 pr måned for leilighetens andel av utgifter til varmt vann. A konto-betalingene avregnes en gang i året og ved leieforholdets opphør. Utgiftene fordeles forholdsmessig mellom leilighetene etter areal.
Leietager tegner eget strømabonnement og egen innboforsikring.

Eiendommen:
Bygård fra århundreskiftet bestående av 32 store leiligheter (fra 40-150 kvm)
Leilighetene er koselige og lyse. Leilighetene er virkelig “et hjem i byen”, og foretrekkes av alle som skal bli boende over lengre tid.
I kjelleren ligger Klosteret, en av Oslos mest særpregete restauranter, kjent for sin intime stemning, utallige stearinlys og velsmakende mat.

Beliggenhet:
Sentralt og attraktivt boligområde på Fredensborg, midt mellom sentrum, St. Hanshaugen og Grünerløkka.

Beliggenheten vil glede deg som ønsker tilgang til det meste sentrum har å tilby. Det er gangavstand til offentlig kommunikasjon, div. forretninger, kjøpesentre, samt kun 5 minutters gangavstand til sjarmerende Grünerløkka, St.Hanshaugen og sentrum.

Kort vei til Vulkan. Her ligger Mathallen i Oslo som er et naturlig samlingspunkt for matinteresserte. Bar Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba er kjente restauranter i nærområdet.

Grünerløkka er velkjent for sitt utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kaféliv, restauranter, uteserveringer, frisører og Markveien senter. I tillegg er det kort vei til Grønland Basar, St. Hanshaugen, Oslo City, Byporten, samt de øvrige handlegatene i Oslo sentrum.

Området ligger nær Akerselva. Her er det flotte tur- og friluftsområder, med bilfri gang- og sykkelsti hele veien opp til Maridalsvannet og Nordmarka.

Adkomst
God offentlig kommunikasjon i nærområdet, buss nr. 37 stopper i Ullevålsveien, buss nr. 34 og 54 stopper ved busstoppet Møllerveien i Maridalsveien og nr. 31 og 32 i Hausmannsgate. Nærmeste trikkeholdeplass er Hausmanns gate.

Kart

Tilhører eiendom

Fredensborgveien 13, 0177 Oslo

Meget hyggelig og sentral beliggenhet på populære Fredensborg.  Koselig bygård fra århundreskiftet med kafé i første etasje, uteservering i bakgården…

Les mer
EiendomOsloSt.Hanshaugen - Ullevål