Tunvegen, 2060 Gardemoen

Referanse : ha

Eiendommen ligger landlig til, med umiddelbar tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen. Herfra er det bare noen minutters kjøretid til terminalen. Oslo nåes med bil på en drøy halv time.

Fra gården er det kort vei til alle servicetilbud. Nærmest ligger Nannestad torg med kun 10 minutters avstand. Her finner du skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.

Ikke langt unna ligger også Jessheim. Jessheim sentrum har alt av fasiliteter, kjøpesenter med ca 150 butikker, kulturhus og et bredt utvalg av restauranter og utesteder.

Nærmeste nabo til gården er Clarion Hotel Oslo Airport. Her serverer de sunn og god frokost, lunsj og middag, og koselig stemning i baren. A la carte restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smakfulle retter.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun 1 km fra Jessheim sentrum. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.
2 minutter gangavstand til offentlig kommunikasjon i form av buss til Gardemoen, Nannestad og Jessheim. Fra Gardemoen er det meget gode togforbindelser inn til Oslo. Med flytoget kommer man inn til Oslo på kun 22. min.

Eiendommen:
4 nyrenoverte gårder med 96 fullt møblerte hybler, 1- og 2-roms leiligheter. Samtlige av våre leiligheter på Gardermoen er nyoppusset. Leilighetene oppleves imøtekommende med moderne møbler, flatskjerm-TV, trådløst internett og gode senger med sengetøy.

 

Kart

Tilhørende leiligheter

Informasjon om Coronavirus

Les Heimstaden Norge sine generelle forholdsregler og oppdateringer.

Klikk her