GARDERMOEN – Langtidsleie/korttidsleie – 8 min fra Gardermoen – ledig 1.mars

 • Objekt648Bilde2
 • Objekt648Bilde3
 • Objekt648Bilde4
 • Objekt648Bilde5
 • Objekt648Bilde6
 • Objekt648Bilde7
 • Objekt648Bilde8
 • Objekt648Bilde9
 • Objekt648Bilde10
 • Objekt648Bilde11

Referanse : K-Tu05/7103

Møblert 9 .200 kr per måned
Leie per måned:
9 .200 kr per måned,-
Boligtype:
Møblert
Antall soverom:
0
Etasje:
1
Areal:
13 m2

Fasiliteter

 • Fellesvaskeri

Heimstaden tilbyr fullt møblerte leiligheter for både korte og lange perioder.

Alle leilighetene er imøtekommende med moderne møbler, trådløst internett og hotellsenger fra JENSEN.

Besøk gjerne vår resepsjon i Stensberggata 27 eller ta kontakt på telefon: 23 29 20 00

Prisene varierer basert på leieforholdets lengde og kan fravike fra annonseprisen.

Leiligheten:
Flott 1 roms hybel med høy standard, fullt møblert og vegger malt med delikate farger, flislagt bad med varmekabler. Du har også tillgang til stort felleskjøkken i 2 etg.

Eiendommen:
9 renoverte gårder i 2015 med 192 fullt møblerte leiligheter, fordelt på 120 hybler, 36 1-roms og 36 2-roms leiligheter. Samtlige av våre leiligheter på Gardermoen er nyoppusset i 2015 og 2016. Leilighetene oppleves imøtekommende med moderne møbler, flatskjerm-TV, trådløst internett og gode senger.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger landlig til, med umiddelbar tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen. Få minutters kjøretid til terminalen. Oslo nåes med bil på en drøy halv time.

Kort vei til alle servicetilbud. Nærmest ligger Nannestad torg med kun 10 minutters avstand. Her finner du skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, rekreasjonsområder og servicetilbud.

Ikke langt unna ligger Jessheim. Jessheim sentrum har alt av fasiliteter, treningssenter, legesenter, kjøpesenter med ca 150 butikker, kulturhus og et bredt utvalg av restauranter og utesteder.

Nærmeste nabo er Clarion Hotel Oslo Airport. Her serverer de sunn og god frokost, lunsj og middag, og koselig stemning i baren. A la carte restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smakfulle retter.

Nordbytjernet er et flott friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.

2 minutter gangavstand til offentlig kommunikasjon i form av buss til Gardemoen, Nannestad og Jessheim. Fra Gardemoen er det gode togforbindelser inn til Oslo. Med flytoget kommer man inn til Oslo på kun 22. min.

Se film av eiendommen her: https://www.youtube.com/watch?v=8KHaqzbU8EM

Parkering
Biloppstillingsplass ved gården.

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet i samme eiendom. Arealet er beregnet ut fra tegninger, og kan avvike noe fra virkeligheten. Det er derfor viktig at du besiktiger leiligheten.

Kart

Tilhører eiendom

Tunvegen, 2060 Gardemoen

Eiendommen ligger landlig til, med umiddelbar tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen. Herfra er det bare noen minutters kjøretid til terminalen.…

Les mer
EiendomAkershusUllensaker

Informasjon om Coronavirus

Les Heimstaden Norge sine generelle forholdsregler og oppdateringer.

Klikk her