Møllerveien 4, 0182 OSLO

Referanse : Mø4

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Fredensborg. To minutter unna ligger Grünerløkka med sitt yrende café- og restaurantliv. Et av Oslos fremste konsertarenaer, Blå, ligger 300 meter unna. Matglade mennesker vil også sette pris på å ha tilgang til Oslos største matmarked, Mathallen, i nær gangavstand.
Rekreasjonsområder som Fredensborgparken, Cuba- parken og idylliske Akerselva er i umiddelbar nærhet.
Nærmeste busstasjon er mindre enn to minutters gangavstand unna. Herfra vil du enkelt komme deg i alle retninger. Til tross for sin sentrale beliggenhet er det god mulighet for fast leie av parkeringsplass rett utenfor døren til fornuftige priser. Det er bussholdeplass få meter fra gården med flere ruter til og fra sentrum.

Eiendommen:
20 fine 1-, 2- og 3-roms leiligheter. Gjennomgående god standard med mange ny/nylig oppussede leiligheter. 3 lags lydisolerte vinduer. De fleste leilighetene har flislagt bad, fine slipte tre- eller parkettgulv og lys malte vegger. Gården har sentralfyr og felles varmtvann. Alle leilighetene har porttelefon og kabel-TV. Gården har fellesvaskeri i første etasje og det tilhører loftsboder til leilighetene.

Kart

Tilhørende leiligheter

Informasjon om Coronavirus

Les Heimstaden Norge sine generelle forholdsregler og oppdateringer.

Klikk her