Syv tips til deg når du skal flytte inn

Det er mye å tenke på når du skal flytte. Her er noen tips som kan gjøre prosessen litt enklere.

1. Meld flytting i god tid

Når du flytter, må du ikke glemme å endre adresse slik at du får posten din til rett adresse. Flyttemeldingen må sendes til Folkeregisteret, dette kan du gjøre via Skatteetaten.no. Flyttemeldingen må du sende tidligst 31 dager før og senest 8 dager etter du har flyttet.

2. Flytte strøm og internett

Når du flytter må du tegne nye strøm- og internettabonnementer på din nye adresse, og avslutte det gamle. Kontakt din leverandør for informasjon om hvordan det gjøres.

3. Kontroller at din nye leilighet er i god stand

Det er viktig å passe på at din nye leilighet er i god stand og er skikkelig rengjort når du flytter inn. Leilighetene sjekkes alltid før du flytter inn, men det kan finnes feil som ikke er oppdaget og da er det viktig at du melder fra slik at vi får sjekket problemet.

4.  Kontroller nøklene

Når du flytter inn får du et antall originalnøkler – til leilighet, inngangsdør, postkasse, vaskekjeller osv. Nøklene er alltid stemplet med et nummer. Kontroller at du får rett nøkler og rett antall nøkler. Husk at du er ansvarlig for nøklene du har tatt imot.

5. Husleie

Husleien betales på forskudd hver måned.

6. Parkeringsplass

Vi tilbyr parkeringsplasser i flere av våre utleieområder, men det kan forekomme ventetid – så meld gjerne ifra i god tid.

7. Tegn innboforsikring

Før du flytter inn i din nye leilighet er det én ting du må ha på plass, nemlig innboforsikring. Kjedelig, tenker du, men så utrolig viktig. Skulle det skje noe, som innbrudd eller brann, dekker innboforsikringen tap. Innboforsikringer kan også dekke ting som veggdyr og advokathjelp ved ID-tyveri.

Fordelene ved å leie av oss

Hva får du når du leier av Heimstaden?

Les mer her