Vinneren av sommerkonkurransen 2017: – En fin opplevelse

I midten av juni la vi ut en konkurranse på Facebook med ønske om å hjelpe en familie med en innholdsrik sommer. Premien var en ukes opphold i en av våre møblerte leiligheter i Oslo, med fullt kjøleskap og billetter til Tusenfryd. I tillegg delte vi ut et 24 timers Oslo Pass sponset av bidragsyterne i Oslo Pass-ordningen.

Vinnerne av konkurransen ble Sonja Sæther og familien fra Toten. Sonja, hennes to døtre Malin (14) og Ingeborg (11), samt tantebarna Marthe (25) og Aleksander (14).

– Noen venner hadde delt Heimstaden sitt innlegg på Facebook. Jeg bestemte meg for å delta i konkurransen, men regnet ikke med å vinne, forteller tobarnsmoren.

Familien har vært i Oslo tidligere, men ikke sett og opplevd så mye av byen.

– Det var derfor stor stas å vinne gratis ferie i hovedstaden, forteller Sonja.

En innholdsrik uke

I løpet av oppholdet fikk familien sett mye av byen, spesielt med bruk av Oslo Pass som var en del av premien.

– Passet brukte vi til å besøke Akershus festning, Hjemmefront museet, Holmenkollen og til kollektivtransport, forteller familien.

Om de hadde hatt mer enn et 24 timers pass ville de dratt ut på Bygdøy der det ligger flere interessante museer.

– Vi har brukt mye tid på å nyte dagene i Oslo. Som å slappe av i Slottparken, der vi fikk se soldatene marsjere. På kveldstid har vi spist ute og sett på bylivet i Karl Johan. Også har vi vært på Tusenfryd så klart, forteller moren.

– Tusenfryd var veldig bra, legger datteren Ingeborg til.

Vigelandsparken var sammen med Tusenfryd et av ukens høydepunkter, der de var heldige å få strålende sol. De tilbrakte flere timer i parken med å beundre skulpturene, nyte parklivet med lunsj og kortspill, samt spille PokémonGo.

– Holmenkollen var også veldig flott. Både Skimuseet og Skisimulator var gøy og interessant. For ikke å glemme den fantastiske utsikten fra toppen av hoppbakken, forteller Sonja.

Bodde i hjertet av Oslo

I Oslo bodde familien i en fullt møblert leilighet på Torshov.

– Leiligheten var veldig bra. Den hadde det vi trengte og var romslig med god plass, forteller Sonja.

– Perfekt for en familie som oss,  legger Ingeborg til.

Beliggenheten falt også i smak. Torshov var et rolig område med akkurat passe avstand til sentrum.

– Vi er kjempe fornøyde med premien. Vi har aldri hatt et såpass langt opphold i hovedstaden, så dette var en fin opplevelse, avslutter Sonja.