Vinterferietipsene for deg som skal være i Oslo

Det er ikke alle som har en hytte å dra til, eller som har tid til å ta en ukes utenlandsreise i vinterferien. Da er det godt at det er nok av ting du kan gjøre i Oslo i vinterferien. 

Her er tipsene du trenger for en avslappende vinterferie i hovedstaden. 

Bad og badstue 

Å bade året rundt er blitt veldig trendy og ingenting er som å avslutte et iskaldt badi Oslofjorden med en tur i badstue.  Sjekk ut Salt og KOK, og book en tid for hele vennegjengen. For de som ikke er så glad i kalde dupperter i sjøen kan man jo også bare nyte tiden i badstuen. 

Skitur 

Selv om snøforholdene i marka kanskje ikke er de beste, er du sikret snø på SNØ like utenfor Oslo. Der kan du kjøpe pass, akkurat som du gjør i alpinbakken, og nyte snø og en dag med ski. 

Kom deg ut 

Om du synes det er like greit at snøen er borte kan du ta på deg turskoene og ta en gåtur til Grefsenkollen for kakao og utsikt, eller rusle langs vannet fra Tjuvholmen til Bygdøy. Begge to er fine turer, uten at du trenger å være et turmenneske. 

Bruk byens kafeer 

Utnytt vinterferien til å ta en frokost eller lunsj ute i ukedagene. Oslo har så mange fine og gode serveringssteder hvor du kan spise noe ekstra godt på en helt vanlig tirsdag eller torsdag. Sjekk for eksempel våre tips til noen av Oslos beste kafeer

Spill dart på Oche i Torggata 

Spillkveld hjemme er hyggelig det, men ta med vennegjengen for en runde med dart på Oche. Her hjelper teknologien deg med å holde styre på regler og poeng, og du kan bde få mat og drikke servert.